Pattaya bereidt zich voor op windsurf- en SUP-wedstrijd van 16 tot 26 maart

FOTO: SUP Pattaya Kampioenschap 2023

Pattaya —

Pattaya bereidt zich voor op een spannende strijd van windsurfen en stand-up paddleboarding (SUP) in Jomtien van 16 tot 26 maart om de economie te stimuleren en het toerisme te promoten.

Gisteren, 14 maart, is er een raadsvergadering gehouden ter voorbereiding op de komende hoogenergetische wedstrijd. Plaatsvervangend burgemeester van Pattaya, Krishna Boonsawat, die de vergadering voorzat, besprak verschillende zaken met de organisatoren van het evenement, de politie en stadsdiensten.

De plaatsvervanger benadrukte de veiligheid van de atleten en het gemak van de betrokkenen tijdens het evenement.

De wedstrijd is verdeeld in twee categorieën: windsurfen van 16 tot 19 maart en SUP van 25 tot 26 maart, in totaal 6 dagen in de buurt van het Jomtien Beach Sports Service Center. Er zijn meer dan 300 atleten uit het hele land aanwezig.

Krishna zei dat de wedstrijd niet alleen een gezonde levensstijl promoot en atleten de mogelijkheid biedt om toekomstige nationale atleten te worden, maar ook het imago van Pattaya als sportstad promoot en het toerisme stimuleert.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.