Minister van Volksgezondheid benoemd tot waarnemend minister van Transport

FOTO: พรรคภูมิใจไทย

nationaal —

Minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul is aangesteld als waarnemend minister van Transport ter vervanging van Saksayam Chidchob, die in afwachting van een uitspraak van de rechtbank was geschorst.

Het Thaise kabinet keurde de benoeming goed op dinsdag 14 maart, die onmiddellijk van kracht werd in overeenstemming met artikel 42 van de wet op het openbaar bestuur, aldus regeringswoordvoerder Trisulee Traisoranakul.

Saksayam had van het Grondwettelijk Hof het bevel gekregen om tijdelijk zijn ministeriële taken niet meer uit te voeren in afwachting van een uitspraak over zijn vermeende verzwijging van voorraden in een bouwbedrijf dat hij zou hebben beloond met meerdere bouwcontracten van de overheid.

De minister heeft tot nu toe alle beschuldigingen ontkend.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.