Jonge vrouw stort neer uit appartement in Pattaya, oorzaak blijft mysterieus

Pattaya —

Een Thaise vrouw stortte haar dood in vanaf de zevende verdieping van haar condominium in Pattaya. De politie probeert het mysterie te ontrafelen rond de verschillende vreemde tekens die de vrouw vertoonde voor haar fatale sprong.

Het neerstorten van een Thaise vrouw, de 27-jarige mevrouw R (alias), werd vandaag, woensdag 4 maart, om 20 uur gemeld bij de politie van Pattaya. De politie en de hulpdiensten van Sawang Boriboon haastten zich naar de plaats van het incident in een condominium in Soi Thappaya 15 in het Banglamung-district van Pattaya nadat ze op de hoogte waren gebracht door de zus van het slachtoffer, de 4-jarige mevrouw Janjira.

Toen de autoriteiten arriveerden, was mevrouw R al overleden. Ze had geen kleren aan en leed aan ernstige gebroken ledematen en aanzienlijk bloedverlies. De agenten zetten het gebied af en brachten het lichaam van het slachtoffer snel naar een ziekenhuis voor onderzoek naar de doodsoorzaak. Mevr. Janjira, van wie de ambtenaren beschreven dat ze in een shocktoestand verkeerde, was ter plaatse en leidde de ambtenaren naar haar kamer van waaruit haar oudere zus was gesprongen.

In de kamer op de zevende verdieping vond de politie een uitwerpselenvlek op de vloer en de kleding van het slachtoffer in de badkamer. Mevrouw Janjira zei dat haar zus in een restaurant in Pattaya werkte en toen ze na het drinken thuiskwam, zei ze dat ze zich niet lekker voelde en vroeg ze om warm water om te drinken. Voordat ze naar de badkamer ging, had mevrouw R symptomen van constipatie voordat ze de badkamer binnenging, volgens haar zus.

Terwijl mevrouw Janjira en haar vriend buiten de badkamer aan het kletsen waren, zei mevrouw Janjira dat haar zus plotseling de badkamer uit rende, alleen met een handdoek om. Ze schoot toen naar het balkon, sprong eraf en viel dood neer in het bijzijn van mevrouw Janjira en haar vriend. Haar zus vertelde de politie dat ze mevrouw R probeerde te grijpen, maar het niet redde. Mevrouw Janrira kende het motief voor de mysterieuze actie van haar zus niet.

De politie van Pattaya en het forensisch team onderzoeken de kamer van het slachtoffer. Haar jongere zus wordt geïnterviewd om meer te weten te komen over het motief van het slachtoffer.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.