Walking Street-ondernemers en stadsambtenaren houden een grote bijeenkomst over verschillende kwesties

Pattaya, Thailand-

Er werd vanavond, 14 maart 2023, een bijeenkomst gehouden in Walking Street tussen de politie van Pattaya, ambtenaren van het stadhuis en bedrijfseigenaren.

De stad is van plan om het aantal motortaxichauffeurs in de straat te verminderen en ze naar nabijgelegen gebieden te verplaatsen, daarbij verwijzend naar klachten dat er nog steeds te veel in voetgangersgebieden rijden.

Vuilniswagens zullen ook 's nachts om 3 uur 's nachts afval ophalen en samenwerking met ondernemers wordt verwacht.

Bijkomende onderwerpen waren klachten over agressieve straatventers die bepaalde shows promootten door middel van flyers aan toeristen, te veel personeelsmotoren geparkeerd in nabijgelegen steegjes en roken in het openbaar, hoewel voor geen van beide problemen onmiddellijke oplossingen werden geboden.

De lopende discussie over het veranderen van borden op straat om ze kleiner en plat tegen de muren van gebouwen te maken, kwam tijdens deze bijeenkomst niet aan de orde. De stad heeft de laatste tijd veel kleine problemen in Walking Street proberen op te lossen, aangezien het aantal toeristen dat terugkeert naar het gebied aanhoudt.

Ambtenaren van de stad Pattaya waren vooral bezorgd over het oplossen van alle kleine problemen voordat grote groepen Chinezen terugkeren, die al in kleinere aantallen zijn begonnen terug te keren.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/