De burgemeester van Pattaya bezoekt Berlijn om het evenement "Ontdek Thailand, reis naar een gelukkig leven" bij te wonen

FOTO: -เบียร์ งามพิเชษฐ์

Pattaya —

Burgemeester Poramase Ngampiches van Pattaya bezocht onlangs Berlijn in Duitsland om gezamenlijk het evenement Discover Thailand, Journey to Happiness te openen in de hoop meer Duitse toeristen naar Pattaya te trekken.

In de persoon van de burgemeester Facebook bericht, onthulde Poramase dat hij onlangs naar het warenhuis KaDeWe in Berlijn was gereisd om het Discover Thailand-evenement te openen, samen met andere Thaise functionarissen, waaronder Yuthasak Supasorn, gouverneur van de Tourism Authority of Thailand (TAT).

De toeristische stimuleringsexpo, die liep van 9 tot 11 maart, werd georganiseerd in samenwerking tussen TAT en Central Group met een campagne "Bezoek Thailand Jaar 2023: geweldige nieuwe hoofdstukken.” Het evenement is bedoeld om dure Duitse toeristen en andere Europese bezoekers naar Thailand en Pattaya te trekken om het toerisme te stimuleren.

FOTO: -เบียร์ งามพิเชษฐ์

Poramase trad tijdens de expo op als gids en leidde de deelnemers naar verschillende stands met hoogtepunten van Pattaya. In de Facebook-post onthulde hij dat het evenement enthousiaste reacties en positieve feedback opleverde van tal van buitenlanders.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.