Sedanbestuurder ziet groen licht aan voor rood licht in Pattaya voordat hij in botsing komt met een andere sedan

Pattaya —

Een sedan reed door een rood licht en botste tegen een ander voertuig, waardoor het tegen een verkeersbord ramde. De bestuurder bleef ongedeerd en beweerde dat ze een groen licht voor een rood licht had aangezien.

De reddingswerkers van Sawang Boriboon haastten zich vanmorgen, 3 maart, rond 10 uur naar de plaats van een verkeersongeval op de kruising in Centraal Pattaya. Ze vonden twee sedans, witte en bronzen Honda Civics, een gevallen motorfiets en auto-onderdelen verspreid over de weg.

De witte auto had aan de rechterzijde grote schade. Het was ook neergestort en een verkeersbord aan de kant van de weg omgevallen. De reddingswerkers vertelden The Pattaya News dat drie mensen gewond waren geraakt door het ongeval, onder wie een bestuurder van een witte sedan en een motorrijder.

De bestuurder van een bronzen sedan, mevrouw Sirikanya Kraipimai, 34, gaf toe dat ze tegen een witte sedan had geramd en deze tegen een paal en motor had laten botsen. De Thaise vrouw, die ongedeerd bleef, zei dat ze een groen licht voor een rood licht had aangezien.

De vrouw werd naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor mogelijke verkeersboetes. De twee slachtoffers herstellen in een ziekenhuis.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.