Een ander verkeer belemmerend wegwerk maakt de inwoners van Pattaya op Third Road vermoeid

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

Pattaya City blokkeert gedeeltelijk weer een andere weg om een ​​rioolprobleem op te lossen dat net was verholpen.

Lokale media meldden dat de inwoners van Pattaya die op Pattaya Third Road in de buurt van het Moom Aroi-restaurant wonen, klagen over het begin van een nieuwe wegwerkzaamheden om een ​​drainagesysteem en enkele grote ondergrondse pompen te installeren.

De Thaise media zeiden dat het project twee rijstroken of ongeveer 50 meter van Pattaya Third Road in beslag neemt, wat resulteert in reisproblemen, hoewel deze specifieke plek, volgens de media, enkele maanden geleden eerder door een drainageproject was gegaan, wat verondersteld werd moet al worden voltooid volgens de aankondiging van de stad.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

De reden voor het hervatten van de werkzaamheden was volgens lokale media dat de afwateringsafdekkingen niet goed aansloten op het wegdek, dus wanneer er voertuigen overheen reden, veroorzaakte dit een hard metaalgerinkel dat door de hele omgeving weergalmde. Dit was voor Pattaya City aanleiding om opnieuw een wegwerkzaamheden te bestellen om het nieuwe probleem op te lossen.

De exacte voltooiingsdatum staat niet in het rapport, merkt The Pattaya News op.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.