Twee Birmese arbeiders op een motor in Sri Racha komen om bij botsing met een vrachtwagen

Sri Racha —

Een Birmese man en vrouw waren verpletterd toen hun motor werd aangereden door een vrachtwagen op Sri Racha's Sukhaphiban 8 Road.

Het verkeersongeval waarbij twee Birmese arbeiders betrokken waren, de heer Maung Min Nay, 29, en mevrouw Naeng Ong Son, 31, werd op woensdag 5 maart om 30 uur gemeld bij de politie van Nongkham. Maung en Naeng reden op een motor op een tweebaansweg in het subdistrict Bueng van het district Sri Racha, toen hun voertuig werd aangereden door een vrachtwagen, volgens camerabeelden.

Lokale reddingswerkers haastten zich naar de plaats van het ongeval nadat ze waren gecontacteerd en troffen de Birmese arbeiders in ernstige omstandigheden aan. Ze waren allebei op hun hoofd verpletterd door de vrachtwagen en stierven op tragische wijze. De rode Honda Wave-motor van de slachtoffers werd vlakbij gevonden.

De vrachtwagen die verantwoordelijk was voor de dood van de slachtoffers, was aanwezig op de plaats van het ongeval. Volgens de 28-jarige Thaise chauffeur, de heer Peerasak Pollamueng, zag hij de slachtoffers voor hem rijden en toeterde hij om aan te geven dat hij hen ging inhalen. Terwijl hij hen passeerde, beweerde Peerasak dat een plotselinge windvlaag ervoor zorgde dat de motorfiets van de slachtoffers onder zijn vrachtwagen doorsloeg, wat leidde tot het dodelijke ongeval.

"Ik reed niet met hoge snelheid en ik had oprecht medelijden met hen", zei Peerasak.

De lichamen van de slachtoffers werden naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd om te wachten op hun familieleden en families. De politie onderzoekt de aangifte van de vrachtwagenchauffeur.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.