Sri Racha-vrouw komt om bij motorongeluk, haar dochter overleeft met ernstige verwondingen

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

Een 41-jarige moeder is op tragische wijze overleden nadat ze met haar motor tegen een elektriciteitspaal reed. Haar dochter op de achterbank overleefde de crash, maar liep ernstige verwondingen op.

De politie en hulpdiensten van Nongkham hebben gisteren, 8 maart, gereageerd op een dodelijk verkeersongeval in het subdistrict Nongkham van het district Sri Racha, Chonburi. Onderweg vonden de autoriteiten twee vrouwelijke slachtoffers geïdentificeerd als mevrouw Potjaman Chuklin, 41, en haar 7-jarige dochter.

De twee waren niet aanspreekbaar en liepen ernstige verwondingen op. Potjaman, wiens Honda Wave 110i-motor in de buurt werd gevonden, liep verwondingen op in zijn gezicht en bloedde. De reddingswerkers gaven haar levensreddende reanimatie, maar dat lukte niet. Haar dochter kreeg ook reanimatie en werd met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Ze leefde nog en kreeg medische zorg, meldden lokale media.

Volgens een ooggetuige van het ongeval, mevrouw Jim Srisuwan, reed het slachtoffer met hoge snelheid op haar motor. Ze ploegde vervolgens tegen een elektriciteitspaal en werd samen met haar dochter op de grond gesmeten.

Het lichaam van het slachtoffer werd vervoerd naar een plaatselijk ziekenhuis in afwachting van religieuze rituelen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.