Pattaya-vrouw opgepakt voor het stelen van de motorfiets van een toerist terwijl hij aan het braken was langs de kant van de weg

Pattaya —

De politie van Pattaya arresteerde een vrouw voor het stelen van een motor van een mannelijke toerist terwijl hij braakte aan de kant van de weg.

Een buitenlandse toerist van onbekende nationaliteit, de heer Fiorenzo Cardinali, deed aangifte bij het politiebureau van Pattaya nadat zijn Yamaha Grand Filano-motorfiets was gestolen. De man verklaarde dat hij op 25 februari rond 6 uur zijn motor langs de weg in de buurt van Jomtien had geparkeerd om te kotsen omdat hij zich misselijk voelde.

Terwijl Cardinali echter aan het overgeven was, maakten twee mensen, van wie er één later door de politie werd geïdentificeerd als mevrouw Sakorn Phumcharoen, 39, van de gelegenheid gebruik en reden de motor van de buitenlander weg. Cardinali gaf toe dat hij zijn sleutel in het contact had laten zitten en diende later een klacht in.

Op dinsdag 7 maart kon de politie van Pattaya uiteindelijk Sakorn opsporen met behulp van camerabeelden. De Thaise vrouw werd gearresteerd in haar condominium in de wijk Thep Prasit in Pattaya. Cardinali's gestolen motor werd bij haar gevonden en ze bekende dat ze de fiets voor persoonlijk gebruik had gestolen.

De verdachte ondergaat een gerechtelijke procedure terwijl de politie jacht maakt op haar voortvluchtige handlanger die nog moet worden geïdentificeerd.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.