Breng uw boodschap naar duizenden klanten - Baht Bus Advertising Pattaya

Waarom adverteren op Baht-bussen?

Baht Bus-advertenties zijn perfect voor naamsbekendheid en het bereiken van nieuwe mensen die niet verbonden zijn met sociale media of YouTube.

De bussen brengen uw advertenties naar elk deel van Pattaya. U kunt zich richten op iedereen die u maar wilt, toeristen, Thais (om personeel te krijgen), u kunt wervingsadvertenties in de baht-bussen plaatsen en reclame maken voor auto's achter de baht-bussen. De prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om uw merk/bedrijf naar buiten te brengen. Er zijn ook meer dan 10 YouTube-streamers die regelmatig video's maken van het passeren van baht-bussen, wat nog een uitstekende bonus is. Veel klanten zien onze advertenties op de YouTube-kanalen van mensen.

Ondernemers vragen vaak hoe ze meer klanten kunnen krijgen, we brengen onze advertenties in lijn met het zicht van uw klant in de hele stad, langs hun verblijfplaats en op internet.
Onze advertenties zijn gericht op chauffeurs, voetgangers en bedrijfseigenaren, en onze bussen worden dagelijks opgenomen op YouTube-kanalen, aangezien Pattaya dagelijks lijkt te worden gefilmd door streamers.
We kunnen je helpen met naamsbekendheid of we hebben speciale aanbiedingen als je er meer koopt.
Het is perfect voor klantenwerving wanneer nieuwe mensen naar de stad komen en uw advertenties zien voordat ze online verbinding maken.
We raden voor barbezitters bussen van 6 baht aan, we raden aan dat gogo's/nachtclubs bussen van 15-30 baht krijgen.
Neem contact met ons op voor effectieve advertenties. Dank je.
Om contact op te nemen met Baht Bus Advertising:

https://bahtbusads.com/

OF:

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/