UPDATE: Verdachte van brandstichting die naar verluidt brand heeft gesticht op Pattaya Secret Beach gearresteerd

Pattaya —

Een Cambodjaanse verdachte van brandstichting die naar verluidt visserswerktuigen verbrandde die waren opgeslagen op Pattaya Secret Beach, is gisteren gearresteerd door de politie van Pattaya.

Eerst ons vorige verhaal:

Deze week werd er brand gemeld op een van de minder bekende strandgebieden van Pattaya. Buurtbewoners vermoedden dat het om brandstichting ging.

Nu voor onze update:

Een politieonderzoek naar aanleiding van een vermoedelijke brandstichting op een strand in Soi Naklua 18 in Pattaya leidde op 30 maart tot de arrestatie van een Cambodjaanse man die alleen geïdentificeerd werd als de heer Ra, 1, op XNUMX maart.

Volgens Pol. Luitenant-kolonel Thananon Atiphansi, een officier van het politiebureau van Pattaya, de verdachte was een zwerver. Hij werd gearresteerd in een geïmproviseerd onderkomen in het bos nabij een plaats van het incident. Aanvankelijk ontkende dhr. Ra nog steeds beschuldigingen van brandstichting, maar luitenant-kolonel Thananon vertelde The Pattaya News dat hij solide bewijs tegen hem had.

Een bewijsstuk omvatte kenmerkende zwarte stenen die werden gevonden op de plaats van het incident en in de rugzak van de verdachte, zei de politie. Ander bewijsmateriaal was een gasfleskop en twee aanstekers. De Cambodjaanse zwerver werd ook vastgelegd terwijl hij in de buurt van het strand liep op CCTV-camera's.

De verdachte zit vast op het politiebureau, in afwachting van juridische stappen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.