Thaise man ontmoet eindelijk online vriendin na 1200 km trektocht om ten huwelijk te vragen, ze zei ja!

FOTO: Khaosod Engels

nationaal —

Een vastberaden Thaise man ontmoette eindelijk de liefde van zijn leven in persoon na een uitdagende 1200 km te voet te hebben afgelegd. De man deed op Valentijnsdag, 14 februari, zijn vriendin die hij op TikTok had ontmoet ten huwelijk en haar antwoord was Ja!

Eerst ons vorige verhaal:

Een Thaise man is op een zware missie om zijn ware liefde te bewijzen aan een vrouw die hij online heeft ontmoet. De man vertrekt vanuit zijn geboorteplaats in de provincie Nakhon Nayok en legt een uitdagende 1200 km te voet af om de liefde van zijn leven in de provincie Satun te bereiken op de meest romantische dag van Thailand: Valentijnsdag.

Nu voor onze update:

Meneer Suthep "Maew" Lomjit, een Thaise man van 52 jaar oud, heeft de afgelopen maand een afstand van 1,200 km gewandeld vanuit zijn geboorteplaats in de provincie Nakhon Nayok in centraal Thailand om zijn vriendin persoonlijk te ontmoeten die hij voor het eerst online ontmoette in het zuiden van Thailand. provincie Satun.

Op het eerste gezicht lijkt de missie absoluut onmogelijk, aangezien de reis ongeveer 16 uur zal duren als het een non-stop rit is, terwijl lopen minstens 200 uur zal duren, ervan uitgaande dat er niet wordt geremd.

FOTO: Matichon

Voor Suthep duurde het een maand en meer dan 10 kg gewichtsverlies om zich te verenigen met zijn vriendin, mevrouw Thanapa "Yu" Kheawon, 56.

De twee ontmoetten elkaar in Satun op de meest romantische dag van Thailand, Valentijnsdag, zoals beloofd door de bruidegom.

FOTO: Khaosod Engels

Zoals eerder gezegd door Thanapa, had ze een kleine verrassing voor haar vriend. De online vriendin had al haar beste vrienden in het roze gekleed, net als zijzelf, om te testen of Suthep haar van anderen zou kunnen onderscheiden, want vandaag was de eerste dag dat het paar elkaar voor het eerst in het echt ontmoette.

Suthep stelde haar niet teleur, slaagde voor de uitdaging en slaagde erin zijn vriendin correct te identificeren. Suthep stelde toen aan Thanapa voor en na een moeizame reis van een maand zei de bruid "Ja."

FOTO: Khaosod Engels

Aanhangers van de bruidegom vulden de scène en gaven hem een ​​auto als geschenk voor zijn toewijding om te bewijzen dat 'ware liefde te vinden is op sociale media'. De uitdagende weg is officieel geëindigd en een nieuwe reis tussen de twee is begonnen. We hopen dat ze nog vele jaren een gelukkig huwelijksleven zullen hebben.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.