Voormalig burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunplume, sluit zich weer aan bij de Pheu Thai-partij

Pattaya -

Voormalig burgemeester van Pattaya en machtige politieke veteraan Sontaya Khunplume leidde zijn team van 12 politici om zich op donderdag XNUMX februari weer aan te sluiten bij de belangrijkste oppositiepartij Pheu Thai. xnumxth.

Sontaya en zijn team werden groots verwelkomd met een rode loper door Pheu Thai-partijleider Cholnan Srikaew, die zei dat de voormalige burgemeester zijn partij zou helpen bij de komende verkiezingen een verpletterende overwinning in Chonburi te behalen.

Volgens rapporten is Sonthaya de feitelijke heerser van de oostkustregio's van Pattaya en Bangsaen en heeft hij een sterke regionale steunbasis in het oosten.

Hij was ooit lid van de Thai Rak Thai Party voordat deze werd ontbonden en omgedoopt tot de Pheu Thai Party.

Sonthaya verklaarde dat hij besloot zich weer bij de Pheu Thai-partij aan te sluiten omdat hij het beleid en de vastberadenheid om problemen voor het land aan te pakken, op prijs stelde.

De politieke veteraan bekritiseerde ook de zittende premier Prayut Chan-o-cha voor wat Sonthaya noemde, zijn falen om corruptie en economische ongelijkheden aan te pakken tijdens zijn 8-jarige ambtstermijn.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.