Loslopend wild zwijn in Pattaya trekt veel aandacht op sociale media

Pattaya -

Gisteren, 7 februari, rond 30 uur werd een groot wild zwijn door Pattaya gespot. Reddingswerkers van Sawang Boriboon zeiden dat ze ten einde raad waren nadat ze ontdekten dat niet eens vijf kalmeringspijltjes het wilde beest konden uitschakelen.

Het donkere zwijn, vermoedelijk een mannetje met een gewicht van ongeveer 200-300 kg, liep rond Big C Extra in centraal Pattaya. Reddingswerkers van Sawang Boriboon werden ter plaatse geroepen om het zwijn te verwijderen nadat het enkele planten van lokale bewoners had gebroken.

Het zwijn bleek echter een taai koekje te zijn, aangezien het weigerde te worden uitgeschakeld door de vijf kalmeringspijltjes die erop werden afgevuurd. Hoofdschuddend en snuivend maakte het zwijn zijn gewaagde ontsnapping en liet de redders hun hoofd krabben.

Aangenomen wordt dat het beest op het moment van schrijven vrij rondloopt ergens in Pattaya, hoewel het vredig lijkt en niet bang is voor mensen. De reddingswerkers zeiden dat het misschien iemands verloren huisdier was. Ze werken eraan om het veilig de stad uit te krijgen.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.