Valentijnsdiner 2023 in Casa Pascal Pattaya, het perfecte romantische vakantiediner

Waar liefde en
culinaire kunst ontmoet ❤️👨‍🍳

Wat een bijzondere dag voor jou en je lieveling!
Laat Restaurant Casa Pascal van deze gelegenheid een onvergetelijke avond maken voor jou en je geliefde.
 En wilt u uw prinses of prins verwennen met een rode roos, reserveer deze dan vooraf bij ons om teleurstelling te voorkomen.

Om nu te boeken of Casa Pascal te bellen, tik of klik hier.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/