Twee vuurwerkverkopers gearresteerd op het strand van Pattaya

FOTO: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya —

Ambtenaren en politie van Pattaya hebben vanochtend vroeg, 5 februari, twee vuurwerkverkopers aangehouden in de buurt van het strand.

De identiteit van de twee verdachten werd in afwachting van een onderzoek ingehouden.

Ze werden gearresteerd met verschillende soorten vuurwerk. De verdachten beweerden dat ze het geld nodig hadden om hun families te onderhouden. Toen ze dat hoorden, adviseerden de autoriteiten hen om een ​​andere baan te zoeken, omdat vuurwerk veel problemen veroorzaakte voor bewoners en toeristen.

De twee verdachten zijn vrijgelaten na afronding van de gerechtelijke procedure.

Op 28 januari 2023 sloegen ambtenaren van Pattaya en Na Jomtien de handen in elkaar om illegale verkopers van vuurwerk en luchtlantaarns op Jomtien Beach. Tientallen vuurwerk en luchtlantaarns werden in beslag genomen, waarbij veel verkopers werden aangehouden en gewaarschuwd.

De burgemeester van Pattaya, Poramese Ngampiches, bracht ook een verklaring uit waarin hij toeristen en inwoners aanspoorde om geen vuurwerk of luchtlantaarns te kopen, omdat deze de bewoners zouden kunnen storen en brand kunnen veroorzaken.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.