DJ Aqeel treedt deze vrijdag live op in Jannaat Nightclub in Pattaya

Pattaya, Thailand-

Aanstaande vrijdag wordt Jannaat Nightclub op Walking Street in Pattaya opgeluisterd door de wereldberoemde Indiase DJ Aqeel.

Als je niet bekend bent met DJ Aqeel, kijk dan eens op zijn Wikipedia hier or zijn Instagram waar hij hier 246,000 volgers heeft.

DJ Aqeel staat bekend als 's werelds nummer één Bollywood-dj en zou vrijdagavond 9 februari vanaf 3 uur veel fans van Bollywood-dansmuziek naar Jannat moeten lokken, midden in Walking Street.

Voor reserveringen of VIP kunt u bellen hieronder op de flyer. Haast je echter, want dit evenement zal snel vol raken, want het is niet vaak...of nooit...dit niveau van dj-talent komt naar Pattaya. Klik hier voor meer informatie over Jannaat Nightclub.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/