Thailand Time Machine: een terugblik op deze week VORIG jaar in Thais topnieuws: Thaise dokter op tragische wijze omgekomen bij fatale oversteekplaatscrash en meer

Het volgende is een wekelijks hoofdartikel over dezelfde periode van VORIG jaar in Pattaya en Thailand nieuws.

Deze wekelijkse rubriek blikt terug op nieuws uit dezelfde periode vorig jaar (en soms verschillende tijdvensters, zoals zes maanden of drie maanden) om te zien hoe de dingen zijn veranderd, de voortgang van de verhalen op te volgen en te kijken naar mogelijk gebroken beloften of dingen die niet hebben plaatsgevonden zoals beloofd in Pattaya en Thailand.

Aangezien we tientallen verhalen per week publiceren, is dit een snelle manier voor mensen om te zien wat de grootste verhalen een jaar geleden waren, zoals gekozen door onze redactie, en hoe ze ons vandaag beïnvloeden en betrekking hebben op actueel nieuws. Ze staan ​​echter niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, ruwweg in volgorde van publicatie.

Deze week behandelen we de laatste week van januari 2022, van zondag 22 december 2022 tot zaterdag 28 januari 2022.

Laten we gaan:

1.  Thaise dokter op tragische wijze om het leven gekomen bij dodelijk ongeval op oversteekplaats

Een jonge Thaise vrouwelijke arts kwam op tragische wijze om het leven nadat hij was aangereden door een grote fiets, bestuurd door een politieagent, terwijl hij op vrijdag 21 januari over een zebrapad liep voor het Bhumirajanagarindra Kidney Institute Hospital aan Phya Thai Road in Bangkok.

Thaise arts is vrijdag tragisch omgekomen bij dodelijk ongeval op zebrapad, motorrijder vandaag geïdentificeerd als politieagent en aangeklaagd voor roekeloos rijden

2. De autoriteiten van Chonburi keuren verlengingen van het drinkuur in gekwalificeerde eetgelegenheden tot 11 uur goed

Chonburi en nog eens zeven toeristische pilootprovincies hebben de verlenging van de drinkuren goedgekeurd bij gekwalificeerde eetgelegenheden vanaf 9 uur. tot 00:11 uur, van kracht op maandag 00 januari.

De autoriteiten van Chonburi keuren verlenging van het drinkuur bij gekwalificeerde eetgelegenheden goed tot 11:00 uur, met ingang van maandag

3. 32 openbare toiletten op de Bali Hai-pier moeten in april klaar zijn, zegt de vice-burgemeester van Pattaya

  Dit is NOG NIET gedaan.

32 openbare toiletten op de Bali Hai-pier moeten in april klaar zijn, zegt de vice-burgemeester van Pattaya

4. Thailand en Saoedi-Arabië komen overeen diplomatieke betrekkingen te herstellen

Thailand en Saoedi-Arabië kwamen overeen om een ​​diplomatieke relatie te herstellen en een nieuw tijdperk van bilaterale betrekkingen te beginnen, verklaarde de Thaise premier Prayut Chan-O'Ch in een officiële aankondiging na een beleefdheidsbezoek aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Mohammed bin Salman in Saoedi-Arabië.

Thailand en Saoedi-Arabië komen overeen diplomatieke betrekkingen te herstellen

5. Bejaarde buitenlandse expat sterft tijdens het krijgen van een massage in een massagewinkel in Pattaya

Een oudere buitenlandse ex-pat is vanmiddag overleden in een massagesalon in Banglamung tijdens een massage.

Oudere buitenlandse expat sterft tijdens een massage in een massagewinkel in Pattaya

Een veilige week gewenst!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/