Reader TalkBack Thailand: wat moeten de ambtenaren van de stad Pattaya prioriteit nummer één zijn voor 2023?

Thailand-

Het volgende is onze wekelijkse functie waarin we onze lezers een actuele nieuwsvraag stellen en hun inzicht en mening krijgen. Een week later delen we hun feedback en kiezen we een verscheidenheid aan uiteenlopende en opwindende reacties.

Deze week willen we vragen: 

Wat moet de eerste prioriteit van de ambtenaren van Pattaya voor 2023 zijn?

Enige context rond deze vraag: Eenvoudige vraag deze keer. Wat moet het belangrijkste aandachtsgebied zijn voor de leiders van Pattaya City in 2023?

We horen graag van u! Vertel het ons op onze sociale-mediakanalen, in de reacties hieronder, of als je liever hebt dat je reactie privé is, mail ons dan op Pattayanewseditor@gmail.com. Zoals altijd zullen we begin volgende week de resultaten publiceren en verschillende reacties selecteren!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/