Laatste avond van Naklua Eat and Walk Festival komt eraan

Pattaya, Thailand-

Het populaire Naklua Eat and Walk Festival, dat al sinds december loopt, komt vanavond, 29 januari, tot een einde.

Het festival vindt elk weekend plaats van 5:00 tot 10:00 uur en duurt al veertien jaar (minus enkele verstoringen tijdens COVID-19). Het festival vindt plaats op en rond de Naklua Seafood Market en Lan Pho Park.

Naast de voor de hand liggende activiteiten van eten en wandelen, biedt het evenement ook culturele shows, muziek, kinderactiviteiten, carnavalspellen en nog veel meer om generaties familieleden blij en vermaakt te houden.

Nu het festival ten einde loopt, zal het pas in december van dit jaar terugkeren. Pattaya City plant de komende maanden echter meerdere grote evenementen met als hoofdpunten het muziekfestival in maart elk weekend en het populaire Songkran Water Festival in april.

Hier zijn enkele foto's van Eat and Walk vanuit Pattaya City. Tot volgend jaar!

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/