Zweedse man reist af om zijn Thaise online minnaar te bezoeken, maar ontmoet zijn ondergang vijf dagen later

FOTO: Matichon

Provincie Roi Et —

Een Zweedse man raakte vijf dagen na zijn ontmoeting met zijn Thaise minnaar die hij twee jaar geleden online ontmoette, betrokken bij een dodelijk verkeersongeval in Thailand.

De Zweedse man, alleen geïdentificeerd als de 50-jarige meneer Stefan, schoot naar verluidt een bocht voorbij, crashte in een greppel langs de weg en stootte zijn hoofd op een betonnen buis terwijl hij op zaterdag 28 januari op zijn motor reed.

Het slachtoffer werd om 2 uur gevonden door een inwoner van de wijk Suvarnabhumi van Roi Et op Suvarnabhumi-Ban Dong Mai Road.

Een niet bij naam genoemde bewoner vertelde de politie, die later arriveerde, dat hij een voertuig langs de weg hoorde rijden, gevolgd door een hard gekraak. Hij haastte zich vervolgens ter plaatse om het slachtoffer al overleden in een greppel aan te treffen.

De man bezweek aan zijn ernstige nekletsel, aldus medisch personeel. Zijn rode Honda PCX werd liggend langs de weg gevonden. Niemand was getuige van het incident, aldus de politie.

Later reisde de vriendin van het slachtoffer, geïdentificeerd als mevrouw Veeranuch Buthinkong, naar de plaats delict om haar Zweedse vriend te zien. De 27-jarige vertelde de politie dat ze het slachtoffer twee jaar geleden op sociale media had ontmoet. Het slachtoffer nam vijf dagen geleden afscheid van zijn werk om haar in Thailand te ontmoeten, voordat hij aan zijn lot bezweek.

De vriendin verklaarde dat haar vriend haar net had beloofd dat hij haar mee zou nemen naar zijn land om samen te wonen. Ze voegde eraan toe dat haar vriend haar had verteld dat hij een ritje zou maken om wat foto's van de buurt te maken en dat ze hem al had gewaarschuwd voorzichtig te zijn.

Het slachtoffer werd ongeveer zes kilometer verwijderd van het dorp van zijn vriendin gevonden. De politie vermoedde dat het slachtoffer mogelijk niet bekend was met de weg en met hoge snelheid reed. Zijn lichaam werd overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis voor autopsie.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.