PR: POPULISTEN IN HET BUITENLAND LANCEREN PATTAYA POLITIEKE DISCUSSIEGROEP

De eerste in zijn soort in de stad die zich onbeschaamd richt op het westerse populisme. Er zal geen discussie zijn over Thaise politiek of Thaise royalty's 

Het evenement is GRATIS en wordt gehouden bij Starbucks in de Central Marina op 2nd Rd, nabij Terminal 21, Pattaya om 10 uur op 13 februari 2023 

Starbucks vraagt ​​alleen dat alle aanwezigen verfrissingen kopen. 

Populisten in het buitenland zijn er trots op deze populistische politieke discussiegroep voor het eerst naar Central Marina, Pattaya, te brengen en hopen daar in de toekomst meer evenementen te houden. Veel westerse expats zijn ongelukkig en voelen zich gefrustreerd over wat er politiek en cultureel gebeurt in hun land van herkomst en voor sommigen is dit de reden geweest dat ze zijn verhuisd. Om deze reden heeft Populists Abroad besloten hier een evenement te houden. 

Oprichter van het evenement Paul Metcalfe zegt: 

“We zijn van plan een beroep te doen op expats in het gebied die het leuk vinden om actuele westerse zaken te bespreken en die politici als Donald Trump, Nigel Farage, Giorgio Meloni en Viktor Orban onder andere steunen, maar Engels zal de enige taal zijn die wordt gesproken. “ 

Een voorbeeld van mogelijke onderwerpen die besproken kunnen worden zijn Massamigratie, The Culture Wars, Woke en Free Speech. 

Wat de toon van het evenement betreft, benadrukt de heer Metcalfe dat de vergadering "gemodereerd en hoffelijk" zal zijn. Daarom wil hij duidelijk maken dat iedereen die het sterk oneens is met de bovengenoemde politici, weg moet blijven, aangezien leuk evenement en kan het verpesten voor andere aanwezigen.

Iedereen krijgt de kans om te spreken als hij dat wil, maar niet ten koste van anderen. Hij legt uit: 

“De meeste ex-pats zijn ouder dan 50 en de meeste mensen veranderen zelden hun politieke wereldbeeld wanneer ze deze leeftijd bereiken. Daarom heb ik vanaf het begin duidelijk gemaakt dat dit NIET IEDEREEN ZAL PASSEN, net zoals een steakhouse Vegetarisch. We zijn allemaal verschillend, dat is het kruid van het leven. ” 

Paul Metcalfe is beschikbaar voor commentaar en is bereikbaar op: 

Mobiel: 08080 77941 

E-mail: populistsabroad@gmail.com 

Media informatie: 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1241002743296147/

Facebook pagina: www.facebook.com/populistsabroad

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/