Burgemeester van Pattaya en team lanceren windsurfwedstrijd

Pattaya -

De burgemeester van Pattaya, Poramase Ngampiches, was gisteren, 2023 januari, voorzitter van een openingsceremonie van de Thailand Windsurfing Championships & Pattaya International Windsurfing Cup 14.

De wedstrijd werd georganiseerd op Jomtien Beach in Pattaya en werd bijgewoond door professionele atleten uit negen landen, waaronder Zuid-Korea, Singapore, Maleisië, India, Hong Kong, Cambodja, de VS, Italië en Thailand, in samenwerking met Pattaya City, de Windsurfing Association van Thailand, de Pattaya Windsurfing Club en de Sports Authority of Thailand.

Poramase verklaarde dat deze wedstrijd zou helpen de vaardigheden van Thaise profs aan te scherpen en de weg vrij te maken voor hen om deel te nemen aan de 32e SEA Games in Cambodja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

 

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.