Thailand Windsurfing Championships 2023 is deze week in Jomtien

Pattaya, Thailand-

Het is een perfecte week om Jomtien Beach te bezoeken, aangezien er deze week twee grote windsurfevenementen plaatsvinden.

De Thailand Windsurfing Championships 2023 en de Pattaya Windsurfing Cup 2023 vinden plaats van 12 tot 15 januari op Jomtien Beach nabij het sportcentrum tegenover Surf Kitchen en de Soi 7 Area.

Het is een perfecte gelegenheid om professionele atleten te zien windsurfen over Jomtien Beach en te genieten van het prachtige landschap

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/