Veerboten hervatten hun vaart in Koh Samui na twee dagen van weergerelateerde schorsingen

Samui —

Volgens de gouverneur van Surat Thani hebben de veerboten hun normale activiteiten hervat na een onderbreking van twee dagen vanwege de sterke wind en golven in de Golf van Thailand.

Vandaag, 5 december om 30 uur, meldden lokale media dat de veerdiensten in Koh Samui in het onderdistrict Ang Thong weer zijn geopend na twee dagen te zijn opgeschort.

Er stond een groot aantal auto's in de rij om aan boord te gaan van de veerboten van de C-Transfer Company naar het vasteland bij het kaartverkooppunt, waardoor er een rij van meer dan 2 kilometer op de weg ontstond.

Passagiers waren nationaal divers en sommigen arriveerden voor zonsopgang.

De veerdienstverlener heeft de dienstregeling aangepast om gestrande passagiers op te vangen.

Normaal vertrekken er elk uur veerboten vanaf de pier, maar vandaag zijn ze aangepast om elk half uur te vertrekken. Dit is om de stroom van passagiers, auto's en vrachtwagens met landbouwproducten te versnellen. De laatste veerboot van de dag vertrekt volgens lokale media om 7 uur. De eerste reis begint om 30 uur. C-Transfer Company zei bereid te zijn de diensten stop te zetten als de weersomstandigheden ongunstig worden.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/