PATTAYA's ULTIEME kerstevenement – ​​25 DECEMBER

Kerstdagconcert – B2F Big Band Amsterdam

Mega Show – 16-delige band – Volledige sectie voor koperblazers en strijkers
KONINKLIJK KLIP GRAND HOTEL PATTAYA
Aanvang 5.30 uur
Volledig kerstbuffetdiner (met vleesbuffet) en muziekshow
B2F is een optreden van wereldklasse en dit is een eenmalige show met een bigband op ware grootte. Geniet van al je favoriete muziekhits!
2,300 Baht is inclusief de show en het diner.
Sterk afgeprijsde sponsorwijnen de hele avond verkrijgbaar.

Koop nu je tickets!

Bel of bericht 0646244400

e-mail: Rotarycharitymusicfestival@gmail.com

Dit evenement wordt gerund door de Rotary Club van Jomtien-Pattaya en al het ingezamelde geld gaat naar behoeftige kinderen in de omgeving.
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/