Maxim International Urban Mobility Service begon in Pattaya

Inwoners en bezoekers van Pattaya kunnen nu een auto- of fietstocht boeken, evenals een koeriersdienst.

Met Maxim ervaren gebruikers niet alleen comfortabele maar ook betaalbare ritten. De prijs begint bij 20 baht; het is direct bekend nadat je de route hebt opgegeven en is niet afhankelijk van de verkeerssituatie. Hierdoor kunnen passagiers eenvoudig hun uitgaven plannen.

U kunt routes maken die meerdere adressen bevatten, de route onderweg wijzigen, een voertuig voor de huidige tijd boeken of uw bestelling plannen, en een link verzenden om de route te delen als u iemand anders wilt vertellen waar u bent.

koerier aflevering
Gebruikers kunnen vanuit het comfort van hun huis een koeriersdienst bestellen voor pakketten, documenten en andere dingen. In het opmerkingenveld kunt u aanvullende informatie opgeven, zoals wat er precies geleverd moet worden.

De Dienst neemt bestellingen op in de Maxim-app die kan worden gedownload in de App Store, Google Play, AppGallery en op taximaxim.com/th

Geld verdienen met Maxim
De Service biedt chauffeurs en koeriers de mogelijkheid om bestellingen uit te voeren tegen voor hen gunstige voorwaarden. Samenwerken met de Dienst kan een fulltime baan zijn, maar ook een bijbaantje in je vrije tijd. In het begin is de provisie voor de informatiediensten 0%. Om partner te worden, moet u de Taxsee Driver-app downloaden en u daar of registreren op zee.taxsee.pro/th/th-TH/

Achtergrondinformatie
Maxim begon in augustus 2022 in Thailand. De eerste bestelling werd uitgevoerd in Chiang Mai.
Maxim heeft innovatieve technologieën ontwikkeld voor het bestellen van transport en andere diensten die het moderner, gebruiksvriendelijker en veiliger maken. De Service heeft een systeem gecreëerd waarmee we een onbeperkt aantal klanten en artiesten kunnen verbinden en elke dag miljoenen bestellingen kunnen verwerken. De Maxim-app voor besteldiensten en de Taxsee Driver-app voor het werken met bestellingen behoren met miljoenen gebruikers tot de beste apps ter wereld.
Maxim-services zijn beschikbaar in 18 landen over de hele wereld.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/