Chonburi Coffee on the Beach 2022 een overweldigend succes, zegt de burgemeester van Pattaya

Pattaya, Thailand-

Het tweedaagse Chonburi Coffee on the Beach-evenement op North Pattaya Beach was een overweldigend succes, aldus de burgemeester van Pattaya, Poramese Ngampiches.

De burgemeester zat samen met de heer Thanakorn Wanaputi, voorzitter van de Pattaya/Chonburi Cafe and Bistro Club, en verschillende andere relevante lokale functionarissen de prijsuitreiking voor de winnaars van het CBC King of Coffee-kampioenschap voor, een hoogtepunt van het evenement.

De winnaars van het kampioenschap werden aangekondigd als Worranat Rangkete en Prim Vongsri, die 50,000 baht wonnen. Het evenement bevatte ook meerdere andere mindere prijzen voor tweedeprijswinnaars.

Op het evenement waren ook zo'n zestig koffieverkopers en livemuziek van bands als Ezy 45 en Acoust'me. Foto's met dank aan PRpattaya.

De burgemeester van Pattaya, Poramese Ngampiches, zou erg blij zijn met het evenement en had gepland dat het evenement in 2023 zou terugkeren.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/