Thaise vrouw ontkent betrokkenheid of bedreigt Cambodjaanse vrouw aangevallen en gemarteld door twee Poolse mannen in Pattaya

Nakhon Ratchasima-

Een 49-jarige Thaise vrouw die volgens een Cambodjaans slachtoffer van mishandeling en marteling in Pattaya haar telefonisch had bedreigd voorafgaand aan haar gruwelijke marteling door twee Poolse mannen in Pattaya, heeft alle beschuldigingen krachtig ontkend en juridische stappen beloofd tegen iedereen die beweerde dat ze betrokken.

Raak eerst verstrikt in de mishandeling en marteling van de Cambodjaanse vrouw in Pattaya door hier te tikken of te klikken voor ons eerdere verhaal.

Katanyuta Oche, 49, uit het Muang-district in Nakhon Ratchasima, vertelde de geassocieerde Thaise pers gisteren, 10 december, dat ze geschokt was door wat ze lasterlijke en valse beschuldigingen noemde van betrokkenheid bij de martel- en aanrandingszaak in Pattaya.

Katanyuta verklaarde dat ze de twee Poolse mannen die ervan beschuldigd werden het Cambodjaanse slachtoffer in een verlaten huis in Naklua te hebben gemarteld met hamers, zuur en ijzerdraad, nooit had ontmoet en niet kende.

Katanyuta ontkende ook heftig dat ze het slachtoffer ooit had gebeld en bedreigd, zoals beweerd, en verklaarde dat ze bereid was volledig samen te werken met de politie en te bewijzen dat ze er op geen enkele manier bij betrokken was.

Katanyuta beloofde ook juridische stappen tegen degenen van wie ze zei dat ze haar valselijk hadden beschuldigd, en verklaarde dat het haar persoonlijk en professioneel had geschaad en haar reputatie had geruïneerd.

Katanyuta is de ex-vrouw van een buitenlandse man, alleen geïdentificeerd als een Australisch staatsburger, die naar verluidt de werkgever is van het Cambodjaanse slachtoffer. Katanyuta verklaarde ook tegenover de Thaise pers dat ze geen contact heeft gehad met haar ex-man, wiens echtscheidingszaak die vorig jaar werd ingediend eigenlijk nog bij de rechtbank is, behalve formele gerechtelijke procedures en wettelijke regelingen voor de zorg voor haar zoon uit haar huwelijk met de buitenlandse Mens.

Ondertussen is de bekendste politieman van Thailand, Surachate Hakparn of Big Joke, bij de zaak betrokken. Big Joke, plaatsvervangend hoofd van de nationale politie, werkt samen met Interpol om de twee Poolse mannen op te sporen die vermoedelijk naar de Filippijnen zijn gevlucht. De twee mannen werden positief geïdentificeerd door camerabeelden en bewijsmateriaal gevonden op de plaats van de misdaad in Naklua.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/