GRILL'SE bar & restaurant klaar om bezocht te worden in het hart van Pattaya

Pattaya —

GRILL'SE bar & restaurant heeft zojuist een nieuw barbecuerestaurant geopend met een hoge betaalbaarheid en heerlijk eten in het hart van Pattaya.

Als je van grillen houdt, bezoek dan eens de nieuwe plek van GRILL'SE in Soi Chaloem Phrakiat 29 op Pattaya Third Road in het zuiden van Pattaya. Het restaurant is in buffetstijl en serveert allerlei soorten vlees en soepen, met een startprijs van slechts 199 baht.

GRILL'SE lanceert ook een speciale promotie om zijn nieuwe restaurant te vieren. Als je op donderdag, vrijdag en zaterdag langskomt en een set van 259 baht bestelt, krijg je van 9 tot 11 uur twee ijskoude flesjes bier gratis.

Vanaf 7 uur is de zaak open. Reserveer uw stoel voor u en uw vrienden op 086-998-3923 of GRILL'SE.

Laten we wat foto's bekijken...

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.