66-jarige motorrijder verliest vinger na achterop rijdende sedan in Pattaya

Pattaya —

  Bij een 66-jarige man werd op donderdag 8 december een vinger geamputeerd toen hij van achteren op een sedan reed.

Het slachtoffer, Sun Phoprasarn, werd om 7 uur geholpen door de hulpdiensten van Sawang Boriboon. De reddingswerkers vonden hem naast zijn zwart-blauwe Yamaha Nouvo-motor op Chaiyaphonwithi Road in het subdistrict Khao Mai Kaew in Pattaya, district Banglamung, Chonburi.

Volgens reddingswerkers was de pink van Sun aan zijn linkerhand afgehakt. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor medische spoedbehandeling.

Een andere partij, Chanathip Phochu, een 37-jarige sedanbestuurder, wachtte ter plaatse om zijn verklaring af te leggen. Hij beweerde dat hij normaal reed toen het slachtoffer hem om onbekende redenen achterop reed. Chanathip hield vol dat hij niets verkeerds had gedaan, maar de politie van Pattaya zei dat ze het gewonde slachtoffer zouden ondervragen om eerlijk te zijn voor beide partijen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.