Travis Scott wordt een van de headliners van Rolling Loud Thailand Hip Hop Festival in Pattaya tijdens Songkran 2023

Pattaya, Thailand-

  Rap-superster Travis Scott is aangekondigd als de eerste van drie grote headliners voor het Rolling Loud Thailand-evenement in Pattaya in Legend Siam tijdens Songkran 2023.

Rolling Loud komt voor het eerst naar Thailand en werd vandaag, 8 december 2022, aangekondigd door Rolling Loud Thailand op hun socialemediakanalen.

Het driedaagse festival vindt plaats van 13 tot 15 april tijdens het Songkran-festival in Thailand, dat hun nieuwjaar viert en vaak bekend staat om zijn wildwatergevechten. Songkran was de afgelopen drie festivals geannuleerd of afgezwakt vanwege de COVID-19-pandemie, maar dit jaar wordt naar verwachting de eerste volledig natte en wilde Songkran sinds 2019.

Het evenement zal meer dan 60 artiesten bevatten volgens Rolling Loud Thailand en drie grote headliners, met Travis Scott aangekondigd als de eerste. Er worden de komende tijd nog veel meer aankondigingen verwacht.

Voor meer informatie:

Rolling Live Thailand-Facebook

Tickets TE KOOP VR, 16 DEC @ 10AM ICT

MELD JE AAN 👉 RollingLoud.com/thailand

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/