Sedan botst tegen straatversperring in Pattaya, bestuurder gedood

Pattaya —

Een bestuurder van een sedan kwam om het leven nadat hij met zijn voertuig tegen een straatversperring in Pattaya was geramd. Zijn passagier, een 38-jarige vrouw, overleefde met niet-levensbedreigende verwondingen.

Het overlevende slachtoffer, mevrouw Kiatpan Chimthuam, werd vandaag, 8 december, uit het autowrak gered door reddingswerkers van Sawang Boriboon. Kiatpan liep lichte hoofdwonden en bloedingen op, dus de eerstehulpverleners verleenden eerste hulp en brachten haar naar een ziekenhuis.

Het wrak werd om 7 uur ontdekt op snelweg 5 in het subdistrict Huai Yai, district Bang Lamung. De sedan was tegen een straatversperring geramd. Een ander slachtoffer, de heer Badin Soianusorn, die de bestuurder was, bezweek aan zijn verwondingen in de auto. Volgens reddingswerkers was hij 30 jaar oud.

Volgens de politie van Pattaya was er geen ooggetuige van het ongeval. De agenten vermoedden dat de bestuurder mogelijk niet bekend was met de weg. CCTV-camera's zouden echter worden beoordeeld om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Inschrijven
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.