Pattaya Coffee on The Beach vindt plaats van 10 tot 11 december

Pattaya —

  Meer dan 60 cafés en eetstalletjes zullen van 2022 tot 10 december deelnemen aan het Pattaya Coffee on the Beach Festival 11.

Het evenement wordt gehouden op North Pattaya Beach en is een must voor koffieliefhebbers en fijnproevers, want deze keer zeggen de organisatoren dat het evenement vol zal zitten met meer dan 60 straatkraampjes, cafés en activiteiten.

Om de sfeer op te warmen, zullen de koffiecafés strijden in de CBC King of Coffee Championship 2022-wedstrijd om een ​​beloning van 200,000 baht te winnen. Je kunt dit weekend van 8 uur tot 8 uur meedoen en een welpje Joe pakken. Bekijk de plaats hier.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.