Een ongeval met een verfwagen zorgt drie uur lang voor verkeershinder in de omgeving van Pattaya

Banglamung, Chonburi —

  Een vrachtwagen met verf kantelde en morste verf over een weg in de wijk Banglamung, waardoor het verkeer drie uur vastliep.

Het rommelige ongeval vond dinsdag 6 december plaats op Ban Thung Sa Kaew Road in het subdistrict Khao Mai Kaew in Chonburi. De reddingswerkers van Sawang Boriboon reisden rond 4 uur ter plaatse om een ​​vrachtwagen op zijn kant aan de overkant van de weg te vinden.

De gekantelde vrachtwagen morste tientallen verfemmers op de weg en veroorzaakte drie uur lang een kilometerslange file. De vrachtwagenchauffeur, de 38-jarige Apirak Liangwong, zat onder de felle verf en liep lichte verwondingen op. Een andere vrachtwagenchauffeur, Wichit Chantaeng, werd ook ter plaatse gevonden zonder verwondingen.

Apirak vertelde de reddingswerkers dat hij verf droeg van Bang Saen naar het industrieterrein Amata City in de provincie Rayong. Hij verloor toen de controle over zijn vrachtwagen en kantelde nadat hij had geprobeerd de vrachtwagen van Wichit te ontwijken die uit de zijstraat kwam.

Zowel vrachtwagenchauffeurs als reddingswerkers werden later gezien terwijl ze de verf van de weg aan het wassen waren.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.