Duitse toerist bedankt reddingswerkers Pattaya voor het ophalen van zijn telefoon uit een goot

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

Een Duitse toerist was de reddingswerkers van Pattaya dankbaar nadat ze zijn iPhone XR hadden teruggevonden die hij per ongeluk in een goot had laten vallen.

Een groep reddingswerkers uit Pattaya hielp meneer Helmut Roth Grigori zijn telefoon terug te krijgen nadat deze op dinsdag 6 december uit zijn hand was geglipt in een goot voor Soi Seven op Pattaya Second Road.

De 68-jarige toerist vertelde lokale media dat hij het deksel van de goot niet kon openen, dus vroeg hij rond 10 uur om hulp van de passerende reddingswerkers. De reddingswerkers deden er even over om het deksel te openen om Grigori's rode iPhone XR te pakken te krijgen en gaven hem terug. Gelukkig was de goot droog en was de telefoon nog in goede staat.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Grigori bedankte de publiekslievende reddingswerkers voor hun hulp en zei dat hoewel zijn telefoon oud was, hij veel belangrijke informatie bevatte, zoals de nummers van zijn vrienden, familie en familieleden. De reddingswerkers vroegen niets terug en gingen op de foto met de lachende toerist.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.