UPDATE: Tweede explosie bij spoorweg in Songkhla veroorzaakt drie doden, vier gewonden

Songkhla –

  Een tweede explosie vanmorgen (6 decemberth) ongeveer 300 meter van de plaats delict bij de spoorweg in het Sadao-district heeft drie doden en vier gewonden veroorzaakt.

Ons vorige verhaal:

Een bom op het spoor veroorzaakte op zaterdag 3 december een goederentreinontsporing in het Sadao-district. Er werden geen gewonden gemeld.

De politie van Songkhla is op zoek naar vermoedelijke opstandelingen die op zaterdag 3 december een bom hebben laten ontploffen om een ​​goederentrein te laten ontsporen in het Sadao-district van Songkhla.

Nu voor de update:

Vanmorgen om 6 uur is gemeld dat een tweede bom ontplofte op ongeveer 30 meter afstand van de eerste ontploffing op het spoor.

Drie spoorwegstafmedewerkers die de spoorlijn aan het repareren waren, werden naar verluidt gedood en minstens vier anderen raakten gewond. De betrokken agenten onderzoeken het incident nu.

De heer Jesada Jitrat, gouverneur van de provincie Songkhla, bevestigde kort geleden aan de media dat drie mensen zijn omgekomen bij het incident, onder wie de heer Yingsak Chumtree, een werknemer, De heer Nawarit Suwanchatri, een medewerker van Hat Yai Locomotive District, en de heer Phumpan Petchsuk, een assistent-inspecteur van Hat Yai Locomotive District.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Phuket Express, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/