Thailand's eigen jonge vrouwelijke rapper Milli staat op de BBC-lijst van Top 100 Women in 2022

Thailand-

De langverwachte jaarlijkse BBC-lijst van Top 100 vrouwen is vrijgegeven en Thailand's eigen Milli is opgenomen.

Milli, die onlangs twintig jaar oud is geworden, trekt al een aantal jaren de aandacht in Thailand sinds ze voor het eerst verscheen in de realityshow The Rapper en daarna enorm veel succes boekte.

Milli heeft de afgelopen jaren nog meer bekendheid en waardering gekregen door openlijk zijn bezorgdheid te uiten over de Thaise regering en zelfs betrokken te zijn bij een lasterzaak met de Thaise premier Prayut Chan-O-Cha na kritiek op het Covid-19-beleid tijdens pandemische beperkingen.

Nadat Milli eerder dit jaar de eerste vrouwelijke Thaise artiest was die op het podium van Coachella verscheen, waar ze mango en plakkerige rijst at op het podium, een Thaise favoriet, en veel bijval kreeg, keerde zelfs premier Prayut de koers om en prees haar voor haar steun aan Thailand.

Met dank aan de BBC, hier is wat ze te zeggen hadden over Milli hieronder:

Voor de volledige lijst van de BBC Top 100 vrouwen klik hier.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/