Man gearresteerd nadat hij terugkwam om zijn meth-pillen op te halen die hij was vergeten in restaurant Chonburi

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Chonburi —

  Een vergeetachtige drugsverdachte werd gearresteerd nadat hij naar verluidt was teruggekomen naar een restaurant in het district Ban Bueng om de methamfetaminepillen op te halen die hij was vergeten.

De politie van Ban Bueng werd gebeld door de onbekende eigenaar van een kip- en rijstrestaurant om een ​​tas te komen controleren die een klant gisteren, 1 december, om 30 uur in het restaurant was vergeten. De naam van de eigenaar van het restaurant werd door de politie achtergehouden om zijn veiligheid te beschermen.

Het restaurant bevond zich in het subdistrict Nong Chak van Chonburi. Vrijwillige politie arriveerde en onderzocht de tas en vond vijf meth-pillen. De eigenaar van het restaurant zei dat de tas toebehoorde aan een mannelijke klant die in zijn restaurant kwam eten en op een motor vertrok, waarbij hij de tas op tafel vergat. De eigenaar registreerde het moment waarop hij de tas opende als bewijsmateriaal.

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน.สยามประชา

Hoewel de pvrijwillige politie in onderkleding belde de politie van Ban Bueng, de verdachte, Suriya Naphan, arriveerde bij het restaurant, greep de tas en probeerde heimelijk met zijn motor weg te rijden. Suriya waarschuwde echter de politie en werd gevraagd te worden gefouilleerd. Dit ziende, verklaarde de 28-jarige verdachte alleen dat hij zijn "belangrijke" bezittingen kwam ophalen die hij was vergeten en vervolgens probeerde weg te rennen.

De vrijwillige politie was Suriya te snel af en betrapte hem met een zak waarin de pillen verborgen zaten. De verdachte, een inwoner van Amnat Charoen, werd vervoerd naar het politiebureau van Ban Bueng, waar hij naar verluidt bekende dat hij zijn tas in het restaurant was vergeten nadat hij drie meth-pillen had ingenomen. De verdachte werd beschuldigd van illegaal drugsbezit en rijden onder invloed van illegale drugs.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.