Dode doejong gevonden drijvend voor de kust van Sattahip

FOTO: Khaosod

Satthip, Chonburi —

  Een dode doejong werd dood aangetroffen voor de kust van het Sattahip-district nabij de brug van de Marinepolitie.

Het lijk werd op maandag 5 december gevonden door eerstehulpverleners van Sattahip. De doejong was een vrouw, woog meer dan 300 kg, was ongeveer 3 meter lang en was 6-7 jaar oud. Sattahip-functionarissen onderzochten het karkas van de doejong, maar konden de doodsoorzaak niet vaststellen.

De ambtenaren zeiden dat het jammer was dat zo'n grote en mooie doejong zo snel was gestorven. Ze vermoedden dat het misschien iets besmets had gegeten, aangezien er geen wonden op het lichaam werden gevonden. Het karkas zou worden overgebracht naar een laboratorium om verder te worden onderzocht om de doodsoorzaak te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.