Vrouw en haar een jaar oude kind hebben ernstige brandwonden opgelopen toen hun huis in Chonburi in brand vloog

Mueang-district, Chonburi —

Een huis in het Mueang-district van Chonburi vatte vlam en verbrandde een vrouw en haar eenjarige dochter ernstig. Er werden geen slachtoffers gemeld.

De politie en brandweer van Samet reageerden op zondagavond 4 december laat op een brandmelding in het Privacy Home Village in het subdistrict Samet.

Het vuur sloeg over van de eerste verdieping van de twee verdiepingen tellende woning naar de tweede verdieping. In het huis woonden vijf mensen en twee van hen, een vrouw en haar eenjarige dochter, liepen ernstige brandwonden op. De 40-jarige echtgenoot van de vrouw sprong van het balkon op de tweede verdieping en overleefde het incident met lichte verwondingen. Geen van de identiteiten van de slachtoffers werd onthuld aan de pers.

De brandweer had ongeveer 30 minuten nodig om het vuur onder controle te krijgen. Ook de andere twee huisgenoten overleefden het incident met lichte verwondingen. Alle slachtoffers werden overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis om aan hun verwondingen te worden behandeld.

De oorzaak van de brand wordt onderzocht door bevoegde ambtenaren.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.