Thaise toerist gewond wanneer haar jetski in botsing komt met een andere in Pattaya

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

  Een Thaise vrouw liep verwondingen op toen haar jetski tegen een andere botste toen ze terugkeerde naar het strand in Pattaya.

Gisteren, 6 december, om 4 uur haastten de hulpdiensten van Sawang Boriboon zich naar Jomtien Beach in Banglamung, Chonburi, om een ​​vrouwelijke toerist van ongeveer 25-30 jaar oud te helpen.

De vrouw, wiens naam niet bekend is, kreeg een ongeluk toen haar jetski in botsing kwam met de jetski van een andere naamloze toerist bij Jomtien Beach. De vrouw liep zwelling op in haar linkeroog en schaafwonden rond haar lichaam. Ze werd naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd. Haar verwondingen waren niet levensbedreigend, zeiden de eerstehulpverleners.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Een ooggetuige van het ongeval vertelde lokale media dat een jetski-operator de vrouw en een andere jetski-chauffeur riep om tegelijkertijd terug te gaan naar het strand. De twee kwamen toen frontaal in botsing, waarbij de vrouw van haar jetski werd geslingerd en met haar hoofd bonkte. Er was geen melding dat de andere jetski-bestuurder gewond was geraakt.

Het was onduidelijk waarom de jetski's aan het werk waren voordat de zon op was en toen het nog donker was, wat normaal niet gebeurt. Er waren geen onmiddellijke aankondigingen rond een onderzoek naar het ongeval door relevante wetshandhavingsinstanties.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.