De Thaise minister van Toerisme zegt dat wettelijke sluitingen van het nachtleven in toeristische gebieden om 4 uur nog steeds op tafel liggen en deze week worden besproken

Bangkok, Thailand-

De Thaise minister van Toerisme, Phiphat Ratchakitprakarn, die ook verantwoordelijk is voor sport, verklaarde vandaag aan de Thaise media dat het Thaise kabinet een voorstel zal bespreken om de legale sluiting van het nachtleven in toeristische gebieden op dinsdag 6 december te verlengen.

De minister zei niet waarom het voorstel vorige week niet werd behandeld, zoals hij aanvankelijk aan de media had verteld. De zaak is al weken in beweging, zelfs nu sommige gebieden, zoals Pattaya, harde nachtelijke invallen afdwingen in toeristische zones om 2 uur 's nachts, wat leidt tot veel klachten van toeristen op sociale media.

Phiphat noemde het voorstel zelfs een nieuwjaarsgeschenk aan Thais en toeristen. Indien goedgekeurd, wat geenszins gegarandeerd is omdat veel anti-alcoholorganisaties zich tegen de maatregel hebben verzet, zullen toeristische gebieden zoals Bangkok, Phuket, Krabi, Phang Nga, Chonburi (Pattaya), Prachuap Khiri Khan (Hua Hin) en Surat Thani (Samui) wettelijk toegestaan ​​om uitgaansgelegenheden te openen tot 4 uur in toeristische gebieden. Het heeft ook goedkeuring nodig van lokale leiders en gouverneurs als het Thaise kabinet de maatregel goedkeurt.

Phiphat is ook van plan om nog een ronde van We Travel Together voor te stellen, een kortingscampagne voor binnenlandse reizen die voornamelijk gericht is op binnenlandse toeristen. TPN media houdt u de hele week op de hoogte van deze voorstellen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/