Reader Talkback Thailand Resultaten: Welke weg in Pattaya heeft naar uw mening de MEEST dringende reparatie nodig en waarom?

Het volgende is onze exclusieve wekelijkse functie waarin we onze lezers een actuele nieuwsvraag stellen en u vervolgens een week geven om deze op onze verschillende kanalen te beantwoorden, waarbij we een breed scala aan antwoorden en meningen samenstellen om aan u, onze gewaardeerde lezers, te presenteren. Hier zijn de resultaten van onze laatste vraag...

Onlangs we hebben je het volgende gevraagd:

Welke weg in Pattaya heeft volgens jou de meest dringende reparatie-aandacht nodig en waarom?

Enige context rond deze vraag:

We krijgen dagelijks zorgen over verschillende wegen in Pattaya, of het nu gaat om de noodzaak van constructie, schijnbaar oneindige constructie of constructie die betere verlichting, borden, waarschuwingen, opruiming, enz. Pattaya en sommige gebieden zijn erger dan andere. Het is duidelijk dat gebieden in high-optic toeristische zones zoals Walking Street of de Second Road bij Walking Street onlangs ook voorrang kregen en werden gerepareerd ...

Maar er zijn tal van andere gebieden en wegen die aandacht nodig hebben, zelfs naast grote gebieden zoals Threpprasit en Second Road in centraal Pattaya, en we willen een lijst van onze lezers samenstellen over waar EN waarom het een prioriteit is.

Dit is wat u, onze lezers, te zeggen had toen onze redacteuren enkele van de meest uiteenlopende reacties selecteerden om verschillende standpunten te benadrukken. duidelijk, metOmdat we hier niet ieders mening kunnen plaatsen, hebben we een aantal van de meest uiteenlopende meningen gekozen. Onderstaande meningen en uitspraken zijn van de lezer en komen mogelijk niet overeen met die van TPN media. Er zijn alleen kleine wijzigingen aangebracht voor spelling en grammatica:

-=-=-=-=-=-=

Tony A: ELKE WEG EN STOEP ZE ZIJN EEN SCHANDE.

-=-=-=-=-=-

Martin T-Thepprasit Road moet opnieuw worden aangelegd, alle afvoeren bevinden zich 6 cm boven het wegdek met rood-witte reflecterende tape eromheen gewikkeld

-=-=-=-=-=-

Jimmy H-2nd Road is een nachtmerrie.

-=-=-=-=–

DR-. Thepprasit Road, wat een vreselijke nachtmerrie voor ondernemers, het gebied is een rampgebied.

- = - = - = - = -

Kyle L-Het slechtste gebied is momenteel Thepprasit Road, met Second Road een hechte band.

- = - = - = - = -

IC-Blijkbaar wordt Walking Street in maart weer opgebroken. Wat een ramp, drie jaar om kabels ondergronds te leggen?

-=-=-=-==

Mod S-Hallo, ik ben Thais. Het ergste is de overstroming door de spoorlijn, en ook hier lopen veel dorpen elke keer onder water. Niemand geeft erom.

- = - = - = - = -

Bruce-Sanctuary of Truth-weg. Dit zou de weg moeten zijn naar een toeristische attractie van wereldklasse, maar het ziet eruit als afval.

- = - = - = - = -

Liam RI heeft het gevoel dat het begin van de werkzaamheden aan Beach Road de ergste zal zijn. We zijn nog niet eens klaar met Second Road.

-=-=-=-=-=

NI-Soi 15 nabij Avenue. Ziet eruit als mijn toilet op een slechte dag.

-=-=-=-=-=-=-

Als opmerking: we hadden VEEL inzendingen voor Second Road en Threpprasit, te veel om te delen, wat een ENORME prioriteit lijkt te zijn voor bewoners.

Geen kans gehad om te bellen? Vertel het ons op onze sociale-mediakanalen, in de reacties hieronder, of als je liever hebt dat je reactie privé is, mail ons dan op Pattayanewseditor@gmail.com. Een veilige week gewenst en tot snel!

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/