Advocaat nodig? Isaan Advocaten staat voor u klaar!

Advocaat nodig? Isaan Advocaten staat voor u klaar!

Klik hier voor ons algemene juridische/onderzoeksjournalistieke beleid.

Heeft u weinig tijd, klik dan hier op deze tekst om direct naar hun website te gaan voor vragen of het maken van een afspraak, of gebruik onderstaand contactformulier.

In hun eigen woorden:
Isaan Advocaten is sinds 2006 werkzaam in de beroepspraktijk. We zijn gevestigd in Korat, Nakhon Ratchasima, maar opereren in heel Thailand voor cliënten van over de hele wereld. In de loop der jaren heeft het bedrijf een slagingspercentage van 96% behaald in zaken die het heeft behandeld. We hebben meer dan 2700 klanten, van wie velen terugkerende of meervoudige klanten zijn die tevreden zijn met onze diensten. Sinds 2006 helpen we expats, buitenlanders in binnen- en buitenland, maar ook Thais.

Onze praktijkgebieden zijn:

-Familie, dus huwelijkse voorwaarden, voogdij, omgang, adoptie, echtscheiding etc, testamenten en levenstestamenten.
-Vertalen notariële legalisatie van documenten etc
- Vastgoed-, koop- en verkoopovereenkomsten, due diligence-onderzoeken, kadastrale controles op eigendomskwesties etc., huurovereenkomsten, opstal, vruchtgebruik, memorandum van overeenstemming, leenovereenkomsten etc.
-crimineel
-Zaken, oprichting en oprichting vennootschap, wisseling directeuren en aandeelhouders, werkvergunningen, boekhoudkundige dienstverlening met in-house accountants, boi aanvragen
-VK Visa, bezoek, verloofde, visumdiensten voor echtgenoten. Belangrijk is dat ik geloof dat wij de enige Britse visumagenten in Thailand zijn die werken met een Britse immigratieadvocatenkantoor voor immigratie- en visumdiensten, wat betekent gereguleerd door de regelgevende instantie van de advocaat in het VK en door de Britse autoriteiten en het kantoor van de informatiecommissaris enz. volledig immigratieadvies en assistentie en beroep in het VK bieden, met Britse advocaten en advocaten.
–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Wij bieden moderne communicatie- en vergadermiddelen zoals Skype, WhatsApp, Messenger, LINE, etc. De meeste werkzaamheden kunnen wij op afstand uitvoeren.
-Alle medewerkers hebben een diploma en zijn ervaren
-We hebben interne advocaten en advocaten/advocaten op provisiebasis, paralegals, accountants en meer.
-=-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=
Ik (J. Spooner, algemeen directeur van Issan Advocaten) ben een geregistreerde en praktiserende Britse advocaat en plichtadvocaat, ik kom nog steeds het hele jaar door naar het VK om compliant en geaccrediteerd te blijven.

Meer dan 750 betwiste rechtszaken en meer dan 170,000,000 teruggevorderd voor klanten.

Onze missie is om deskundig juridisch advies te geven, westerse normen van zorg en professionaliteit naar de Thaise juridische praktijk te brengen en een multinationale service te bieden tegen een betaalbare prijs.
Ons personeel spreekt Thais en Engels.

Bezoek ze HIER.

OF, meer informatie over hen is HIER.

Dit is een gesponsorde post/advertorial.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/