Twee verdachten van transgenders gearresteerd op het strand van Pattaya nadat ze zouden hebben geprobeerd de gouden halsketting van een Russische toerist te stelen

Pattaya —

De toeristenpolitie van Pattaya heeft twee vermeende dieven van gouden halskettingen in een hinderlaag gelokt en gearresteerd terwijl ze vanmorgen vroeg, 2 december, probeerden te stelen van een Russische toerist.

De politiechef van de toeristenpolitie van Pattaya Pol. Luitenant-kolonel Pichaya Kheawpluang beval zijn ondergeschikten om transgenders te bewaken die rond Pattaya Beach Road rondhingen na meldingen van meerdere zakkenrollende misdaden die naar verluidt zijn gepleegd door transgenderverdachten.

Rond 3 uur zagen de agenten twee transgenderverdachten een buitenlandse toerist naderen. De verdachten vielen de toerist seksueel lastig door hem te omhelzen en af ​​te leiden, terwijl een van hen in het geheim zijn gouden ketting losmaakte voordat hij wegliep, zeiden de agenten.

De toerist werd geïdentificeerd als de heer Artem Kurisev, een 24-jarige Russische staatsburger. De toeristenpolitie volgde de twee verdachten die later werden geïdentificeerd als de heer Kittiphan Bamrachkhen, 38, en de heer Aniwat Sathornrat, 29, en arresteerde hen. De politie zei dat ze de verdachten hadden gepakt terwijl ze de gouden ketting van Kurisev nog in hun hand hielden.

Kittiphan en Aniwat werden vastgehouden op het politiebureau van Pattaya op verdenking van diefstal. De ketting van de toerist werd hem teruggegeven door de toeristenpolitie, die hem ook waarschuwde voor het dragen van flitsende sieraden tijdens een nachtelijke wandeling.

Op 20 november, een Gouden ketting van een Indiase toerist werd ook gestolen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

[nieuwsbrief

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.