Meer dan tien Thaise restaurants zijn betrapt op het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd in Pattaya

Pattaya —

  De politie van Pattaya heeft vandaag, 2 december, meer dan tien Thaise restaurants betrapt op het overtreden van de wet op de verkoop van alcohol tijdens een vroege ochtendactie.

Om 2 uur zette de politie van Pattaya haar reguliere patrouilles rond de uitgaansgebieden voort om de locaties op orde te houden onder het bevel van Pol. Generaal-majoor Nantawut Suwanla-ong, waarnemend opperbevelhebber van de provinciale politie van Chonburi.

Volgens de patrouillepolitie vonden ze meer dan tien Thaise barbecue- of Mookata-restaurants en winkels die buiten de wettelijke tijd alcohol verkochten. De politie sprak met de eigenaren van de locaties en legde uit dat het verkopen van drank na middernacht illegaal was voordat ze naar het politiebureau van Pattaya werden gebracht voor juridische stappen. Volgens de politie van Pattaya gebruikten veel mensen restaurants als "de facto" uitgaansgelegenheden om voetbal te kijken en alcohol te drinken nadat de juiste bars wettelijk waren gesloten tussen middernacht en 2 uur op basis van uitgaansgebieden.

De invallen waren in Soi Ko Phai en Soi Bongkot, hoewel de meeste locaties in deze steegjes al voldeden aan de wet, voegde de politie eraan toe.

Een intens optreden tegen locaties die de entertainmentwetten overtreden, was volgens de wetshandhaving om toeristen veilig te houden. TPN-media merkt echter op dat de voortdurende streng afgedwongen sluitingen van middernacht tot 2 uur ongelooflijk impopulair zijn op basis van opmerkingen op sociale media door buitenlandse toeristen, waarvan velen klagen dat ze WK-wedstrijden hebben gemist.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

 

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.