Meer dan 180 straatverkopers doen mee aan het Pattaya Walk and Eat-festival van 10 december tot 29 januari

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด

Pattaya —

  Het komende Pattaya Walk and Eat-festival zal zeker bruisen, aangezien meer dan 180 straatvoedselverkopers, vooral degenen die zeevruchten verkopen, op het festival zullen zijn, zei de burgemeester van Pattaya, Poramase Ngampiches, op 1 december 2022.

Het festival heeft als thema een straatmarkt en is bedoeld om lokale verkopers op de Naklua-vismarkt in de oude binnenstad van Naklua te helpen extra geld te verdienen nadat de zaken jarenlang werden afgezwakt tijdens de pandemie. Het feest werd georganiseerd in samenwerking met de gemeenschappen Lan Pho, Old Naklua Market, Praisanee en Chong Lom. 

Volgens de burgemeester zullen er niet minder dan 180 straatverkopers zijn die zich richten op verse zeevruchten om uit te kiezen, evenals concerten, culturele evenementen, activiteiten voor kinderen en tal van optredens. 

Vanwege de beperkte ruimte wordt het hoofdpodium voor optredens echter verplaatst naar de Saphan Yawn-brug. Van 10 december tot 29 januari worden er elk weekend talrijke toeschouwers verwacht om de optredens en concerten van studenten te bekijken. 

Het Walk and Eat festival is voor bezoekers geopend van 4 tot 10 uur. Er is gratis parkeergelegenheid bij de Amorn Nakorn-markt en de reddingsstichting Sawang Boriboon. Voor meer foto's, klik hier!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.