Cambodjaanse arbeider in Sri Racha wordt tijdens het werk gespietst door een stalen staaf

Sri Racha —

  Een ongelukkige Cambodjaanse arbeider die in een fabriek voor stalen staven werkte, werd gespietst door een stalen staaf in zijn billen. 

Het vreselijke ongeval vond plaats in een naamloze fabriek in het Nong Kham-subdistrict van Sri Racha, Chonburi. De stalen staaf drong door de billen van de man en stak uit zijn linkerdij, volgens de reddingswerkers van Sri Racha die gisteren, 30 november, op het incident reageerden. 

De man was een Cambodjaanse arbeider. Zijn naam kon niet worden geïdentificeerd. De reddingswerkers moesten de staaf doorknippen om hem korter te maken om hem naar het Laem Chabang-ziekenhuis te vervoeren, waar de resterende staaf uit zijn lichaam werd verwijderd.

De man verbleef voorlopig in een ziekenhuis. Zijn vrienden zeiden dat de man misschien over iets was gestruikeld en op de stang achter hem was gevallen. Zijn verwonding was niet levensbedreigend, maar volgens rapporten zeker onaangenaam. 

FOTO: SundayNews Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.